05.10.2014

Lek med Lago

Jeg er så heldig å ha en Lagotto til i nærheten. Veeelll, heldig og heldig, han er nå litt masete enda da! Han er snart 6 mnd og kommer fra Kennel Bravo Bravissimo på Nøtterøy og kalles Lago til daglig!

Sist vi var sammen så skulle han bare klatre på meg, men det liker jeg ikke noe særlig. Helt små valper har jeg ikke så mye til overs for. Men nå er han såpass stor (han er høyere enn meg) at han skjønner at når jeg løper så skal han løpe etter. Jeg liker best å løpe fort når jeg er sammen med andre hunder.

Etter en stund så kanskje vi tar en brytekamp eller to! En gang når vi lekte så ville Lago heller en tur inn i skogen, men da løp jeg bort til han for å få han med meg tilbake til menneskene våre. Det skal bli spennende å se om Lago og jeg oppfører oss likt fordi vi er av samme  rase etterhvert. Om han også tar en "krøllerulling" eller graver store hull i bakken for å se etter…..trøfler?

Lago1
Nå roer vi oss ned litt Lago!


Lago2
Sånn ja, flink gutt. Kanskje noen der borte gir oss godbit fordi vi ligger fint her?


Lago3
Den er miiiin!


Vi fikk besøk av Pippi på jordet også. Da er det veldig greit å holde på med litt godbitsøking, for det er noe vi liker alle tre.
Lago4
Lago, Pippi og Bira

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne en hilsen til meg!